Muškarci u prosjeku dožive orgazam za pet do petnaest minuta. Međutim, mnogi od njih žele produžiti spolnu izdržljivost. Svaki muškarac želi impresionirati svoju partnericu i stvoriti joj dugo i nezaboravno iskustvo.

Kvalitetan seks vrlo je važan za uspješnu i sretnu vezu, ali uvijek se može dogoditi da seks traje malo kraće nego što smo očekivali ili željeli. Ako vam se to događa češće, čitajte dalje i saznajte kako možete poboljšati i produžiti vaše omiljene aktivnosti prije spavanja.

Vježbajte, vježbajte i vježbajte!

Pravilnom masturbacijom možemo dati veliki doprinos dužem spolnom odnosu. Prilikom samozadovoljavanja pazite da ne dođete do vrhunca prebrzo. Kad ste pred orgazmom, prestanite masturbirati i pokušajte zadržati ejakulaciju. Zatim ponovite postupak. To će bolje pripremiti vaš spolni organ za razne „izazove” koji ga očekuju. Također ćete moći bolje kontrolirati svoj orgazam.

Sve o erekciji: https://www.erekcija.hr/

Predigra

Većina žena najviše uživa u predigri. Ženama je lakše doživjeti orgazam tijekom oralnog zadovoljstva i predigre nego tijekom samog seksa. Zato budi pravi muškarac i prvo misli na svoju djevojku i pruži joj dužu predigru kako bi doživjela barem jedan orgazam. Ako to možete, sam spolni odnos možda uopće neće izgledati tako kratko. Dobrom predigrom možete sakriti činjenicu da ne baše ne možete izdržati dugo.

Drugi ili čak treći krug

Kad doživite prerani orgazam, pokušajte ne zaspati odmah i radije se pripremite za sljedeću rundu. Dokazano je da muškarci u drugoj ili čak trećoj mogu izdržati mnogo dulje.

Nadajte se samo da će ona biti spremna za još „rundi” i da ste u dobroj formi jer seks može biti jako fizički naporan. Međutim, ako želite odmah impresionirati svoju partnericu, možete isprobati masturbaciju prije nego što krenete, jer ćete tada imati više šansi da uspješno kontrolirate ejakulaciju tijekom pravog seksa.

Okušajte se u sportu i jogi

Mnogi od vas ne znaju, ali redovitim sportskim aktivnostima možemo uvelike poboljšati svoj seksualni život. Ne samo da postajemo zdraviji i fit, već i bolje razumijemo svoje tijelo i kontroliramo mišiće, a time i ejakulaciju.

Iako vam se čini da je joga prikladna samo za žene, u stvarnosti je vrlo prikladna i za jači spol. Posebno u jogi možemo naučiti odgovarajuće tehnike koje će nam pomoći da duže ostanemo u krevetu. U jogi ćete učiti Kegelove vježbe , koje ćete tada moći izvoditi kod kuće za veću spolnu izdržljivost. Dobra Kegelova vježba je zaustaviti se tijekom mokrenja, a zatim nastaviti ponovo. Kad bolje kontrolirate mjehur, bit će vam mnogo lakše kontrolirati i međunožje.

Druga vježba je stisnuti mišiće međunožja na desetak sekundi, a zatim ih opustiti. Ponovite ovo nekoliko puta zaredom. Dobra strana ovih vježbi je to što ih možete izvoditi kod kuće, na poslu, u automobilu i drugdje.

Seks bi trebao biti sporiji

Kad je seks brži, muškarcima je mnogo teže kontrolirati se i brže doživjeti orgazam. Zato neka vaša djevojka bude na vrhu tijekom seksa i dopustite joj da sama kontrolira sporiji tempo. Zbog mirnog ritma orgazam će doći sporije. Osim toga, muškarci teže postižu orgazam kada je penis usmjeren prema gore.

Još jedna dobra stvar u vezi svega ovoga je što i djevojke često preferiraju sporiji seks, jer je on senzualniji i romantičniji, stoga bi partnerica zbog toga mogla biti još sretnija.

Mislite pozitivno

Ako se previše opterećujete preranom ejakulacijom, ni to neće dati dobre rezultate, jer ćete zbog negativnog razmišljanja ejakulirati još brže. Zato se opustite tijekom seksa i ostanite pozitivni. Ako osjećate da ste gotovo na vrhuncu, potpuno mirno promijenite svoj položaj i promijenite tempo.

Prerana ejakulacija
Ako se previše opterećujete preranom ejakulacijom, ni to neće dati dobre rezultate.

Tijekom seksa može pomoći i početak razmišljanja o nečemu drugom prije vrhunca. Pokušajte misliti na nešto što je potpuno neprivlačno ili dosadno.

S vremenom, uz malo strpljenja i uz pomoć gore opisanih vježbi, definitivno ćete poboljšati svoje sposobnosti u krevetu.

Autor

Komentari su zatvoreni.